torstai 31. tammikuuta 2013

Heijastavat paikkakortit

Muutama päivä ehtinyt vierähtämään viime kirjoituksestani. Opinnot ja työ vieneet mennessään...
Mutta on tässä samalla kuitenkin häätouhujakin pyritty edistämään. Viime viikonloppuna aloitimme siskoni Kaaso H:n kanssa askartelemaan paikkakortteja. Valmiiksi saakka niitä ei toki vielä voi tehdä, emmehän tiedä tarkalleen kuinka monta ihmistä juhliimme tulee. Mutta arvioita kuitenkin pystyy tekemään.

Meidän paikkakortti ei ole tavanomainen pahvikortti. Meille ei myöskään tule hääkarkkeja. Haluamme kuitenkin jollakin tavalla antaa vieraillemme muiston häistämme, jotakin jonka voi ottaa juhlista mukaan kotiin.

Joskus päähäni välähti heijastimet... Ajatus vieri niin pitkälle, että löysin Big Shot -leikkuriin sopivan mallisia leikkaavia levyjä, joilla voi leikata paperia, huopaa, kangasta ym. Ideana oli, että levyä voisi käyttää muihinkin häidemme askarteluihin (kuten voitte huomata täältä sydänlaatoista). Siitä se ajatus sitten lähti...
Aloin metsästämään teemavärimme mukaisesti turkoosia paksua huopaa. Sopivaa ei meinannut millään löytyä, kunnes sitten Tiimarista löytyi huopaisia, turkooseja pöytätabletteja. No, minä en käytä näitä pöydällä vaan laitoin Kaaso H:n kanssa "mankeloiden" Big Shot -leikkurilla ja niistä muodostui kuvan kaltaisia paikkakortteja.


Paikkakortit ovat siis valmistettu paksusta huovasta ja heijastinkankaasta. Taakse kiinnitämme vielä pinssin, jotta heijastimen voi oikeasti kiinnittää esim. takkiin. Etupuolelle kirjoitamme vieraan nimen.
Tällaisten paikkakorttien valmistaminen on erittäin helppoa ja näyttää sujuvan myös minulta, joka en ehkä ole kaikkein paras askartelija. Lisäksi tämä on mielestäni ihan oiva idea... häämme ovat elokuussa, joten pimenevät illat eivät ole kovin kaukana. Näistä voivat vieraamme hyötyä häidemme jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti