perjantai 4. tammikuuta 2013

Ajatusten lentoa

Tässä iltayön tunteina, kun mies meni jo nukkumaan mutta itse haluan vielä tovin valvoa, alkaa ajatukset lentelemään. Mistään ei oikein saa kiinni vaikka kuitenkin päässä vilisee ainakin satatuhatta asiaa.
Häitämme on aloitettu suunnittelemaan 7kk sitten ja saman verran on vielä hääpäivään aikaa jäljellä. Puolessavälissä siis mennään! Minne se aika meni? Enempi ja vähempi on tullut ajateltua, että "vielähän tässä ehtii" ja on toki moni muukin näin sanonut. To do -lista näyttää pitkältä, monen monta asiaa on edessä päin odottamassa tekijää. Hui! No... ehtiihän tässä... Haha! ;)Kun vielä saisin kaikista ajatuksistani kiinni... mielessä viuhuu kukkaset, kutsujen askartelut ja huntu. Mahdummekohan sittenkään uuteen juhlatilaan ja saanhan lyhyeksi osoittautuneen pukuni helman varmasti oikean mittaiseksi ja entäpä sitten se lyhyt helmaisemman maistraattimekon hankkiminen? Ja ne kokit ja menu! Asioitahan on pilvin pimein! Onko tämä nyt sitä kuuluisaa häästressiä?
Noooh, oikeastikin em. ja monet muut asiat ehtii hoitamaan, kunhan löytää sopivia rakoja opintojen ja töiden välistä, laitetaan vaan tuumasta toimeen! Eiks jeah?!Jos joku tänne eksyy lukemaan blogiani, ohjeistakaa ihmeessä tätä ajatusten sotkussa olevaa morsianta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti