keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Juhlatila kaaoksen partaalla!

Marraskuun lopulla kävimme juhlapaikalla, jonka varasimme viime kesänä. Voi kauhistus! Paikka ei enää miellyttänyt lainkaan; vanha seurojentalo keskellä maalaismaisemaa olikin keskellä työmaamonttua ja sisältäkin tilat olivat vähemmän houkuttelevat.
Kyseisen seurojentalon vierustontille on alettu rakentamaan alakoulua ja päiväkotia. Valmistuminen heinäkuussa 2013!! Vain kuukautta ennen meidän hääpäivää!! Ympäristö on siis aika... miten sen nätisti sanoisikaan... kaaos!

Sama "kaaosmainen tunnelma" vallitsi sisällä. Toki tiesimme paikan olevan vanha, mutta kesällä näimme sen siistissä kunnossa, juurikin häihin valmisteltuna. Näky oli hyvä!
Nyt joka paikassa oli erilaista vanhaa tavaraa ja sotkua. Pyytämiämme pöytiä emme päässeetkään mittaamaan, vaikka juurikin sen vuoksi sovimme tapaamisen paikanpäälle isännöitsijän kanssa. Isännöitsijä itsekään ei antanut kovin hyvää vaikutelmaa tilojen siistimisestä tai oikein mistään muustakaan, kysymyksiimme ei ollut kovinkaan vakuuttavia vastauksia ja itselle tuli tunne "PERUTAAN NYT HETI!".

Käynti seurojentalolla jäi kaivelemaan mieltä ja jo samana iltana päätimme pitää silmät ja korvat auki mahdollisten vaihtoehtoisen juhlatilojen suhteen.
Edessä päin oli eräät hirvipeijaiset vuonna 2006 remontoidussa vanhassa kansakoulussa joka sijaitsee kotikyläni läheisyydessä. Olen kyseisessä paikassa muutamia kertoja käynyt ja hirvipeijaisia juhliessa tykästyimme paikkaan, vaikka tila onkin hieman ahtaampi kuin em. seurojentalo.
Jo heti seuraavana päivänä otimme yhteyden ent. kansakoulun isännöitsijään ja meillä kävi tuuri; kyseinen tila on vapaana meidän hääviikonloppuna!!! JIPPIIIII! Murheet väistyivät ja saimme varattua meille uuden juhlatilan ja peruutimme aiemmin varatun seurojentalon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti