tiistai 15. tammikuuta 2013

Terkkuja häämessuilta!


Kävimme tyttöjen kanssa kohottamassa hääfiilistä viime lauantaina Mennään naimisiin! -messuilla Helsingissä. Jopas oli ihanat ja idearikkaat messut!
Paikalla oli ihmisiä todella paljon, messutilat olivat mieluisat ja useat salit jakoivat ison ihmismäärän mukavasti antaen tilaa liikkua. Tykkäsin Wanhan sataman messutiloista paljon enemmän, kuin Messukeskuksesta.

Koko päivä messuilla vierähti mukavissa tunnelmissa.
Kaaso H innostui hirmuisesti teemadrinkistä, Kaaso E fiilisteli muotinäytöksissä, Morsiusneito M:n ja Kaaso H:n kanssa kävimme Sakke Majantien kuvattavana Mennään naimisiin -lehden muuttumisleikkiin ja kuunneltiinpa myös valokuvaaja Janne Miettisen luento dokumentaarisesta valokuvauksesta. Päivä oli siis täynnä kaikkea kivaa!

Kaaso H ja Kaaso S kävivät TS-Salongin mallikampauksessa ja saivatkin hyvät fiftari-tyyliset kampausideat häihimme! Minulle suunniteltiin morsiuskampausta, josta sain piirustuksen vietäväksi kampaajalleni.


Ehkäpä eniten ideoita ja pientä vihiä sain tulevaa morsiuskimppuani ajatellen.
Osaatko arvata mikä näistä sykähdytti minua eniten vai onko mikään minun tyyliseni? ;)


Tänään on muuten tasan 200 päivää häihimme! Wau! Ajatus on kutkuttava ja sopivan jännittävä. Tästä on kiva jatkaa suunnitelmien tekemistä ja toteuttamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti