torstai 3. tammikuuta 2013

Millainen hääkampaus?

Tänään olen pohdiskellut tulevaa hääkampaustani ja varannut kampaamoajat itselleni, kaaso H:lle, sekä äidilleni. Kaaso S. aikoo käydä jossakin toisessa paikassa ja Kaaso E:n kampauspaikka jäi vielä avoimeksi. Kaikki aiomme kuitenkin käydä kampaamossa, se on selvää.

Halusin vakiokampaajalleni laitettavaksi, koska hän tuntee ja tietää hiukseni vuosien takaa. Hän on aikanaan pelastanu hiukseni "katastrofin" jäljiltä ja sen jälkeen toteuttanut aina "hiusvillitykseni". Kampaajani on aivan ihana ihminen, hänen luonaan käyminen on varsinaista rentoutumista ja hän myöskin ymmärtää toiveeni ja osaa myös toteuttaa ne.
Projektina on ollut hiusteni kasvatus; olen ollut vuosia erittäin lyhythiuksinen. Oikeastaan lyhyet hiukset tulivat em. katastrofin takia ja "pelastusvaiheessa" hiukset jäivät kaulamittaisiksi, mutta jotenkin olen ajan saatossa leikannut ja leikannut ja leikannut... siis todella lyhyet hiukset, milloin milläkin mallilla.
Viime keväänä kuitenkin aloitin hiustenkasvatusprojektin joka on meneillään edelleen. Olin viime kesänä kaasona ja jo silloin halusin, että hiuksissa on oltava edes hieman pituutta kaasonkampauksia varten. Sittemmin, omien hääsuunnitelmien käynnistyttyä, päätin jatkaa kasvatusta ja tässä sitä mennään edelleen. Voin siis haaveilla ihanista kampauksista, en joudu tyytymään Wagnerin Viiviä muistuttavaan hääkampaukseen.

Kampaajan kanssa jo hieman ehdimme suunnittelemaan kampauksia, jotka sopisivat minulle ja joita olisi mahdollista toteutta omista hiuksistani ja lisäämällä hiuslisäkkeitä saadaksemme tarpeeksi hiusta kampaukseen. Pikkutyttönä tykkäsin kovasti leteistä ja sellaisia haluaisin hääkampaukseenikin; koska kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa, on alla googletettuja hääkampauksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti