keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Leikkaa ja veivaa!

Huhhuh huijakkaa! Kylläpä sitä vaan on ihan aikuisten oikeasti potkaistu askartelut vauhtiin!
Olen aina painottanut, että minä en askartele, en ainakaan kovin usein. Suunnitteleminen kyllä sujuu, se on erittäin mukavaa, mutta että pitäisi vielä askarrella? No tuota...
Hätä ei ole tämän näköinen! Voinpa kertoa, että tällainen "hieman" peukalo keskellä kämmentäkin oleva tapaus voi osata askarrella.  Kyllä se näyttää sujuvan ja mikä parasta, apuna on huippu tiimi kaasoja ja morsiusneito! Viisaat päät vaan yhteen, niin kyllä se sujuu! Seuraavaksi voinenkin siis esitellä hienoja tuotoksiamme! :)

Esittelyyn heti ensimmäiseksi Sinellin Big Shot -leikkuri, jota minä kutsun tuttavallisemmin mankeliksi.
Jahka saimme ostettua tarvittavat välineet "mankeliin" (jonka sain äidiltäni lainaan), johan alkoi lyyti kirjoittamaan! Näppärää!

   
Valmiita sivuja kutsukortteihimme, wau!
Jotta emme päästä itseämme liian helpolla, 
tietenkin kortissa pitää olla lisää puuhastelua.
Jokaisen kortin kanteen tulee pienet sydänlaatat, joihin mankelilla ja Fiskarsin sydänlävistäjällä leikkaamisen jälkeen painoimme nimikirjaimemme. Painamiseen käytimme samaa hopeista väriä, jolla painoimme StD-korttimme ja itse leimasimena Sinellin kirjainleimasimet.

Nimikirjaimia vaille valmiita.
No, eihän kutsut suinkaan ole vielä valmiita. Tässä oli vasta kansisivut! Sisäsivuille pitää tulostaa tekstit, jotka ovatkin jo tietsikalla valmiina odottamassa seuraavaa askartelusessiota. Kun kaikki osat ovat valmiina, pääsemme liimaamaan sivuja yhteen ja siten kokoamaan kutsut loppuun saakka valmiiksi. Kutsujen valmistelusta on siis tulossa lisää kertomuksia! :)

P.S. Nyt on oiva aika käydä Sinellissä. He juhlivat 15-vuotispäiviään ja tarjoavat tammikuun loppuun saakka koko valikoimastaan 15% alennuksen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti