lauantai 2. helmikuuta 2013

Maistraatin kautta kirkkoon

Jiihaa, maistraatti varattu! :)
Tietenkään tuo varaaminen ei sujunut täysin ongelmitta... Soitin numeroon, jonne minut ohjattiin soittamaan ja kerrottuani asiani, minulle sanottiin jyrkkä EI. Hieman hämilläni ihmettelin, että onko jo muka toivomamme päivän kaikki vihkimisajat täyttyneet. Kuulemma torstaisin ei tehdä vihkimisiä! Vain erittäin hyvästä syystä voidaan vihkiä poikkeavana päivänä. Ahaa... menin täysin hämilleni.
Siinä selittelin ja ihmettelin asiaa ja sitten ilmeni kautta rantaina, että puhelu on ohjautunut Vantaan maistraattiin! No... oli kyllä täysin väärä paikka! Sain lopulta oikean numeron ja pirautin Hyvinkäälle.
Hyvinkään maistraatissa puheluni vastaanotettiin asiallisesti ja jopa sihteerikkö tarkista tuomarilta tuon torstai-päivän olevan OK. Niin sitten saimme toivomamme vihkimispäivän 1.8. ja vieläpä toiveen mukaisesti klo 16.

Me olemme pariskunta, josta mies kuuluu kirkkoon ja minä sen sijaan en ole koskaan kuulunut kirkkoon. Jotenkas... ainut keino avioitua on mennä maistraattiin suorittamaan virallinen vihkiminen. Päädyimme kunnioittamaan meidän molempien vakaumusta, joten maistraatissa käymme jo torstaina 1.8. ja lauantaina 3.8. meidät siunataan Mäntsälän kirkossa.
Joku joskus kysyi, kumpi päivä on meidän "hääpäivä". Äkkiseltään saattaisi ajatella, että sehän on tietekin se päivä, jolloin olemme virallisesti astuneet avioliittoon. Me olemme kuitenkin selkeästi, ehkä hieman vahingossakin, koko ajan mieltäneet hääpäiväksemme tuon lauantain, jota kovasti suunnitellaan ja järjestellään.

Jottei tämä postaus ole ihan "kuvaton", olen unohtanut näyttää sen toisen Jenkeistä tulleen Etsy-paketin! Me päädyimme järjestämään häihimme Photo Booth -kuvaukset ja sitä varten tilasimme hauskoja propseja. Mutta niistä kerron joku toinen kerta enemmän, tässä pieni pilkistyskuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti