torstai 20. kesäkuuta 2013

Hääkutsut

Voi tätä jännityksen ja ilon aikaa! Lähetimme hääkutsumme matkaan perjantaina 31.5. sillä ajatuksella, että ne olisivat vierailla maanantaina 3.6.
Suorastaan jännitin, kun lähdimme mieheni kanssa viemään kutsuja postiin! Postitäti ei suostunut laittamaan kuoria 1-luokan laatikkoon, koska emme olleet liimanneet niihin sinisiä prioprity-tarroja tai vaihtoehtoisesti kirjoittaneet käsin "1". Siniset tarrat jätimme pois tarkoituksella, ne on vaan yksinkertaisesti rumat. Kerroin tämän syynkin postitädille, että emme halua kauniiseen turkoosiin helmiäiskuoreen sinistä tarraa ja, että kyseessä on hääkutsu, jolloin ulkonäöllä on väliä. Lopulta sitten käsin rustasimme postin pienellä sivupöydällä jokaiseen kuoreen pienen ykkösen ja niin hääkutsumme lähti matkaan.
Sitten alkoi se kutkuttava jännitys, milloin joku ilmoittautuu?! Kuinka moni pääsee saapumaan juhliimme? Ilmoittautumisia vastaanotottaa meidän molempien äidit.
Viikonloppu meni ja maanantaina iltapäivällä sain tekstiviestin "Me tullaan! JEE! Kiitos!"
Hihihihhiiii, siinä ensimmäinen ilmoittautuminen häihimme, jonka lähetti kaverini kenen häistä nappasin heittokimpun reilu kaksi vuotta sitten!
Tämän jälkeen alkoi hiljaisuus. Aktiivisesti kyselimme äideiltämme ilmoittautuneita ihmisiä, mutta ei niitä ollut kuin muutamia. Hääkutsumme viimeinen ilmoittautumispäivä oli sunnuntaina 16.6. eikä silloinkaan ollut läheskään kaikki ilmoittautuneet.


Eilen lopulta haimme äideiltämme ilmoittautumislistat pois, koska joka tapauksessa ilmoittautumispäivä on mennyt ja mieheni vanhemmat lähtevät tänään parin viikon lomalle, eikä heillä ole kukaan vastaamassa ilmoittautumisiin. Nyt sentään kuitenkin saimme iloisesti yllättyä, että hieman myöhässä tulleita ilmoittautumisia löytyi listoilta ja tällä hetkellä vieraita on saapumassa häihimme 85! Kohta laitan ystävällisen tekstiviestin niille henkilöille, jotka eivät ole reagoineet ilmoittautumispyyntöön, jotta pääsisimme tekemään plaseesauksia ja paikkakortteja.

Kuten huomasitte, tässä ohessa on vihdoinkin julkistettu kuvat valmiista kutsuistamme, nythän ne on jo esitelty 109 vieraallemme!
Violettia ja turkoosia, kuten olemme suunnitelleet koko ajan ja lisäksi hieman valkeaa. Kutsussamme oli violetilla sivuilla runo sekä runomuotoinen kutsu ja valkeilla sivuilla juhlaohjeita. Kutsut valmistettiin itse, josta kerroinkin täällä ja täällä. Jälkimmäisesti linkistä näette myös postimerkkivalintamme, joka oli siis 2012 ystävänpäivämerkit "Lentosuukkoja". Mieheni teki tämän valinnan jo aiemmin keväällä ja siinä myös lopulta pitäydyimme vaihtoehtoja puntaroidessamme. Mm. virallinen hääpostimerkki "Tahdon" ei sytyttänyt meitä kumpaakaan, eikä edes mielestäni olisi sopinut tyylillisesti kutsuihimme.


Myöhemmin lisää postauksia, joita varmasti löytyy paljon 
mm. taannoisista polttareistani ja hääpukudilemmasta!
Oikein ihania juhannustaikoja kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti