maanantai 7. tammikuuta 2013

Helma- ja kenkäkatastrofi!

Viimeksi kirjoitellessani mainitsin liian lyhyen hääpuvun helman... siinäpä sitten todellinen ongelma!
Ostin sen ihanan puvun, josta jo näytin pienen paljastuskuvan, mutta sitten ilmeni vielä aiemmin ostamieni kenkien kanssa ongelma. Helma on auttamatta lyhyt! LYHYT!!! Ei ole todellista!
Juu... tyhmä minä... miksi en älynnyt helman olevan lyhyt tai 7,5cm korkojen olevan liian korkeat. Miten päin nyt vaan ajatteleekin... Näin se nyt vain on. Melkein pääsi itku kun tajusin tilanteen.


Pikimmiten otin yhteyden ompelijaystävääni, keksisikö hän ongelmaan ratkaisun?
Neiti T puki puvun ylleni, möyri helmoissani ja tutki viimeisen päälle kaikki kangaskerrokset läpi ja totesi pidentämisen olevan mahdotonta. MAHDOTONTA!!!! *montatippaalinssissä*
Neiti T:n pohdintojen ja suunnitelmien jälkeen hän selvitti minulle, joka en ompelemisesta ymmärä tuon taivaallista, että vaihtoehtona on lisätä pukuun tyllikerros, joka olisi olemassa olevaa helmaa hieman pidempi ja siten puvulle voisi hieman lisätä pituutta. Ensimmäisenä kuitenkin on hankittava uudet matalat kengät.
Hädissäni menin lähimmälle Haloselle ja löysin ihanat 6cm korkokengät, jotka ostin (onneksi) avokaupalla testattavaksi kotiin. Vaan pieleenhän se meni; liian korkeat korot edelleen! Kengät lähti siis takaisin Haloselle.

Tuumasta toimeen; olen kolunnut netin syöverit läpi ja kaikkialla on vain korkeita korkoja. Alan tulla tulokseen, ettei n. 3cm korkoja vain oikeastikaan kamalasti ole. Tänään hyppäsin junaan ja lähdin Helsingin kaduille tallaamaan ja pysähdyin Stillissimaan, Niinattareen, Haloselle ja Stockmannille. Em. hääpukuliikkeissä oli molemmissa yhdet matalat korot, hinta vaan varsin pökerryttävä 129€. Halosen valikoima oli ihan hyvä, mutta korot liian korkeita ja Stockalla valikoimaa ei ollut. Yllätyin todella, ettei Stockan hääosastollakaan ollut ainuitakaan matalia korkoja. HUOH!

Kenkäetsinnät siis jatkukoon! Toivottavasti matalat popot vielä osuvat kohdalleni. I hope so!
Ehkäpä ensi viikonlopun H:gin Wanhassa satamassa olevat häämessut tuottavat tulosta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti