maanantai 1. huhtikuuta 2013

Leikkaa, veivaa, liimaa vol.2

Maaliskuun alkupuolella kokoonnuimme kaasojeni kanssa ja aloitimme hääkutsujen askartelemisen. Kertaalleen olemme jo askarrelleet kutsujen merkeissä valmistellassamme "osia" kutsuihin.
Nyt homma käynnistettiin tulostamalla tekstit, joka olikin varsinainen temppujen temppu, jotta saimme sen onnistumaan haluamallamme tavalla. Lopulta oli tekstit paperilla; WAU! Tuntui kovin jännittävältä lukea oman hääkutsun tekstiä. Aina aiemmin on vain iloisena vastaanottanut postista ystävien hääkutsuja ja nyt käsilläni oli ihan meidän oma hääkutsu!

Kaaso E leikkurihommissa
Lopulta saimme perustettua pöydän äärelle askartelupiirin. Jokainen teki omaa hommaansa, askartelussa kun oli monta eri vaihetta joita työstää. Jonkun verran tuli mokia, ehkä eniten ak:n toimesta, mutta niin me vain onnistuimme. Henki oli hyvä, mitä nyt pientä jupinaa kun ihan aina ei onnistunutkaan oman mielen mukaan, mutta naurulla selvittiin tästäkin projektista ja kaikilla oli mukava iltapäivä.
Olimme itseasiassa erittäin reippaita ja tuotteliaita, kun kuutta kutsua lukuunottamatta saimme kaikki kutsut kasattua kokoon. Kuusi kutsua jäi vielä odottelemaan, koska epäonnisesti liima loppui kesken. Mutta ei hätää, vielä ehdimme tekemään loputkin kutsut loppuun, edessä päin on vielä lisää toisenlaisia askartelutuokioita.

Kutsujen askartelemisen ja toki toukokuisen postituspäivänkin lähestyessä, olen alkanut pohtimaan postimerkki valintaa... Millainen merkki sopii meidän kutsuun? Yllättäen mieheni tykästyi leikkisään "Lentosuukkoja" -postimerkkivihkoon, joissa on neljä erilaista ystävänpäivähenkistä postimerkkiä. Valinta on vielä tekemättä, mutta eiköhän tuokin asia ratkea piakkoin.

Lentosuukkoja 1 lk. postimerkkivihko

2 kommenttia: