torstai 25. huhtikuuta 2013

Birdcage

Joskus kauan aikaa sitten kerroin miettineeni huntua... millainen olisi se minun huntu, kun tiaraakaan en halua? Hääpukuliikkeissä käydessäni olen toki muutamaan otteeseen sovitellut perinteisiä huntuja eri pituisina ja hieman eri tyylisinäkin. Ne ei mitkään vaan ole tuntuneet minun jutultani. Jotenkin näytän mielestäni hassulta sellaiseen pukeutuneena.
Niin sitten bongasin birdcage -huntuja googlen kautta ja niitä linkittelin tännekin. Häidemme teemavärit turkoosi ja violetti ovat alunperin saaneet idean riikinkukonsulasta ja jostakin sieltä huntunikin on ideoitu.
(kuvat googlesta)


 

Tammikuussa tilasin Etsystä erilaisia tarvikkeita, koska päätin tehdä hunnun omin pikku kätösin. Varmasti jostakin tarpeeksi laajalla etsimisellä olisin saattanut löytää valmiin hunnun (jota ei kyllä toistaiseksi ole vastaan tullut), mutta koska itsekin voi tehdä, päätin ryhtyä tuumasta toiseen.
Nyt huntu on viimeistelyä vaille valmis (ollut jo jonkun aikaa). Harso ja kampa on kiinnittämättä, koska aion vielä varmistaa kampaajalta, miten ne tulevaa kampausta ajatellen kannattaa kiinnittää. Tässä nyt kuitenkin pieni kurkistuskuva tulevasta hunnusta. Lopullinen tulos varmaankin sitten elokuussa! :)


P.S. tänään on tasan 100 päivää H-hetkeen! Hihhih!2 kommenttia:

  1. Oih! Birdcaget on niin kauniita! Voi kun useammin niitä näkisi Suomessakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birdcaget ovat ihania, ne ei kai vaan vielä ole ihan täysin "lyöneet läpi" Suomessa. Mutta jos yhtään olen oikein tulkinnut häälehtiä, blogeja yms. niin eiköhän nuokin ole rantautumassa tänne meille. Ehkä tuo on sitten hieman rohkeampi vaihtoehto, tiedä tuota? Mutta kauniita ne on, ainakin minusta. :)

      Poista