lauantai 9. maaliskuuta 2013

Hääpalaveri II

Voi mahoton! Minne se helmikuu meni?
Tässä on aikaa vierähtänyt opiskelujen, töiden, sairastelujeni ja monien muiden asioiden merkeissä. Hääsuunnitelmat toki ovat mielessä olleet ja pidimmehän 23.2. hääpalaverin kaasojen ja bestmanien kanssa. Valitettavasti aiemmin en ole vain ehtinyt (ja välillä jaksanut) saapua tänne saakka kirjoittamaan edenneistä suunnitelmista. Pahoittelut!

Ensimmäinen hääpalaveri pidettiin viime vuonna, kun pyysimme kaasot ja bestmanit meidän avuksi ja osaksi häitämme. Silloin laitettiin hääsuunnitelmat alkuun, mietittiin ja pohdittiin millaiset häät halauaisimme.
Nyt helmikuun lopulla pidimme hääpalaveri vol. II ja iloisesti yllätyin, kuinka mahtava tiimi meillä onkaan apunamme! Juttua riitti aivan mahdottomasti, jokaisella oli kysyttävää, varmistettavaa, ehdotettavaa ja lopputuloksena pääsimme taas suunnitelmissa hienosti eteen päin. Nyt on hääpäivän aikataulua suunniteltu (siitä tarkemmin toisessa postauksessa), muistilista on ajantasalla ja jokaisen oma tehtävänkuva selvillä.
Sovimme palaverissa kuka tekee mitäkin, lähinnä kyseessä joitakin käytännön asioita esim. tienvarsikylttien valmistaminen, askartelut kaasojen kanssa jne. Bestmanit ilmoittivat yhteistuumin aikovansa hoitaa seremoniamestarin hommat yhdessä molemmat. Olimme aiemmin sanoneet bm:lle, että molemmat ovat niin huipputyyppejä, että meidän puolesta saavat keskenänsä sopia, kumpi hoitaa seremoniamestarina olemisen. Mutta niin supliikkeja miehiä ovat, että hoitavatkin homman kimppaan ja voimme olla 100% varmoja, että he hoitavat homman upeasti alusta loppuun saakka.

Hääpalaverissa meillä oli myös testissä erään läheisen leipomon Irish coffee hyydykekakku. Kakku kuulosti hyvältä ja yksinkertaisine koristeineen myös näytti hyvältä. Mutta maku. Niin... missä se maku oli? Kermaisen, jopa rasvaisen alkuvaikutelman jälkeen jäimme ihmettelemään missä se viskin ja kahvin herkullinen kombinaatio on? Ei sitä makua ollut, pitkään maistelemalla ja jo samalla rasvaisen kalvon tultua suuhun edelleen mietin, maistuuko tämä miltään. Maku oli siis varsin valju ja Irish coffeen ihana maku jäi hyvin vaisuksi. Päätös oli helppo; tämä ei ainakaan ole meidän hääkakku.
Minä, joka harrastan kakkujen tekoa, mutta omiin häihini en yksinkertaisesti ehdi kakkuja itse tekemään, haluan hääkakun olevan herkullinen. Sen pitää olla hyvää, heti ensimmäisestä lusikallisesta alkaen, enkä halua sen jättävän suuhun epämukavaa "rasvaista kalvoa". Kakulta myös toivon kaunista ulkonäköä, sitä sellaista "pakko maistaa heti!" -vaikutelmaa.

Kinuskikissan herkullisia kakkuja

Tässä oli ehkäpä viimeisimmät ja tärkeimmät hääasiat, joita on viime aikoina järjesteltyt ja pohdittu. Tänään on huisin hauska päivä tiedossa, koska klo 15 rakkaat kaasoni kokoontuvat kanssani askartelemaan hääkutsuja! WAU! Siis niitä ihan oikeasti aletaan vihdoin ja viimein askartelemaan! Hihii! Innolla jo odotan niitä hämmästyneitä pohdintoja ja kiljahduksia "miten tää nyt menee", "oho, hups", "hei mä onnistuin!" jne.
Palataan siis astialle piakkoin, mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

P.S. en toki laske (enpä!), mutta häihin on 4 kuukautta ja 24 päivää. Aika todellakin menee nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti