sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kakkua kakkua, mmm!

Näin ne hääsuunnitelmat etenevät... Nyt on testattu uutta kakkuehdokasta Kinuskillassa, hieman viety askarteluja eteenpäin kutsukorttien parissa, ostettu karkkibuffaan kauhoja ja hääpuvun päälle ihastuttava bolero, ihailtu kauniita kukkia Puutarhamessuilla ja ties mitä muuta! Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni? :)

Palataanpas hieman taaksepäin... eli se kakku. Ensimmäisenä koemaisteltu Irish coffee -kakku ei kutkuttanut makuhermoja ja tuotti pettymyksen valjun maun ja rasvaisen jälkifiiliksen takia.
Niinpä sitten lähdimme kaaso E:n kanssa extempore käymään lähes naapurissa sijaitsevassa Kinuskillassa kysymässä kakkujen hintoja. Kyseinen kahvila on ihastuttava vanhan Ruukin rakennukseen perustettu kahvila, josta saa mitä ihanampia kakkuja, suolaisia piiraita, erilaisia brunsseja ja vaikka mitä muita herkkuja. Kahvilassa on aina ollut hyvä palvelu ja niin oli tälläkin kertaa. Menimme paikalle ja omistaja oli heti valmis tarjoamaan upeita ideoitaan hääkakkujen suhteen. Keskustellessamme hääväreistä, teemasta ym. syntyi idea liilasta kakusta. Kerroin myöskin Irish Coffee kakusta ja niin yks kaks oli syntynyt mustaherukka-mokka hyydykekakku -idea. Tilausta ei vielä tehty, sillä pitihän kakkua päästä maistamaankin.
Ei mennyt kauaakaan, kun Kinuskillassa oli saatavilla kyseistä kakkua ja niinpä viime viikolla kävin serkkuni kanssa kahvittelemassa ja maistamassa kakkua. N-A-M! Ihana, oikean aidon mustaherukan maku yhdistettynä espressokahviin. Mmmmm!


Kuva ei anna oikeutta kakulle, mutta luottavaisin mielin uskaltaisin tilauksen tehdä Kinuskillasta. Kakku olisi varmasti myös makunsa lisäksi kaunis. Nyt siis on syvässä harkinnassa, tilaammeko me tätä kakkua häihimme. Maku soveltuisi varmasti hyväksi jatkeeksi hääaterialle, joka on osittain riistaa ja johon tunnetusti yhdistetään erilaisia kotimaisia marjoja.


2 kommenttia:

  1. Eksyin tänne lueskelemaan ja pakko oli heti kommentoida :) Kinuskilla tekee upeita kakkuja, täytyy itsekin pohtia kakun tilaamista sieltä. Ja tuo teijän kakku kuulostaa tosi herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Kinuskillassa on ihania kakkuja! Tänään julkistivat heidän kesäkakun, jonka makuna on raparperi! Siinäpä siis seuraava pohdinta, olisiko se meidän laksoositon, gluteeniton ym. -kakku?! :)

    VastaaPoista