maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hajatuksia kukkasista


Terveisiä nenäliinojen ja kuumemittarin ääreltä! Flunssa iski jälleen minuun ja tänään olen vain ollut kotona ja koittanut saada olotilaani paremmaksi. Sohvalla vällyjen alla pötkötellessä on mieleeni tullut erinäiset hääasiat. Olen mm. varmistanut kirkkovarauksen (juu, jostain sain päähäni, että mitä jos se onkin jotenkin itsekseen peruuntunut, hehe!) ja samalla sain tietooni meidän kanttorin ja hänen yhteystiedot. Lisäksi sain suntion yhtystiedot ja nyt voinenkin meidän papin ja suntion kanssa alkaa sopimaan kirkkoharjoitusten ajankohtaa. Pappi meille tulee "omasta takaa", koska mieheni ystävä on pappi ja lupautunut suorittamaan meidän avioliiton siunaamisen.

Ajatukset kun näyttää näin kipeänä virtaavan sekavasti sinne ja tänne, yks kaks päähäni välähti tuleva perjantai. APUA! Silloinhan on totta tosiaan varattuna aika hääkukkien suunnitteluun Saaren kartanon puutarhalle, enkä todellakaan ole ajatellut koko kukkatouhua liiemmin! Niin sitten pomppasin tähän koneelle Googlen äärelle. Millaisia kukkia meille nyt sitten voisi tulla? Ei aavistustakaan!
Jonkunlaisia ihastuttavia kuvia löysin, en tiedä onko näistä mikään tismalleen sitä mitä haluan, paljon erilaisia versioita asetelmista ja värimaailmakaan ei kaikissa kuvissa ole meidän häiden teemavärien mukainen, mutta on niissä kaikissa kuitenkin jotakin kaunista. Milloin kukat ei olisi kauniita?! :)Näissä kahdessa ylemmässä kuvassa violetin värit ovat kauniita, ylemmässä oikeastaan jo oikeastaan pinkin puolella. Ylin kuva varsinkin on minun silmääni kaunis asetelma, miksipä ei siis jokin tuollainen asetelma kävisi kauniisti pöydälle, jossa kulkee kaitaliinan sijasta kirkkaita ja turkooseja timantteja?


Tämä muhkea, pyöreä asetelma on myöskin kaunis, hortensia on yksi lempi kukkiani ja sillä saisikin helposti aikaiseksi kauniit asetelmat. Mutta kuvassa oleva liilan sävy on minun makuuni aivan liian laventelimainen.


Ja nämä kaksi ovat edellä olleista asetelmista jälleen täysin poikkeavat, mutta omalla romanttisella tavallaan kauniit ja yksinkertaiset. Monesti olenkin sitä mieltä, että less is more!

Olisikohan näistä ja aiemmin esittämistäni kuvista mitään apua, kun perjantaina marssin kukka-asiantuntijan pakeille suunnittelemaan hääkukkiamme? No, ainakin minulla on vielä muutama päivä aikaa koluta valokuvatiedostojani, koska puutarhamessuilla käydessäni taisin kuvata erilaisia kukkia, jotka voisin tuoda tännekin esille ja pohtia, onko niistä apua hääkukkasuunnitteluun.

Millaisia kukkia teidän toisten häissä on? Vinkkejä otetaan vastaan ilomielin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti