torstai 7. helmikuuta 2013

Kengät check - vihdoin ja viimein!

No niin... pitänee vielä palata kertomaan, että helma-kenkä-ongelma on ratkaistu!
Tammikuussa kerroin, kuinka jo viime syksynä ostamani ihanat pitsipintaiset korkkarit osoittautuivat liian korkeiksi hääpuvun helmaan nähden. Ja on ne ihanat edelleen, mutta odottavat nätisti kenkälaatikossaan vaatehuoneen hyllyllä päiväänsä, jolloin pääsisivät näytille. Ehkä tarve sellaiseenkin vielä tulee?!

Tulevatko he joskus myyntiin vai omaan, toisenlaiseen käyttööni?
Edelliset kengät tilasin Brandokselta ja sattuipa nytkin pitkän nettietsinnän ja kenkäkaupoissa ravaamisen jälkeen jälleen löytymään Brandoksen valikoimasta toiset, matalemmat kengät. Avokaupallakin ehdin kertaalleen Haloselta löytämään kauniit kengät, mutta palautuivat kauppaan liian korkean koron takia.

Saanen esitellä Elvirat!

Nämä hankkimani Elvira -kengät ovat kiilakorkoiset, joita en yleensä suosi. Omistan kyllä pilvin pimein kenkiä (hullu kuin hullu), mutta ainoastaan yhdet Espritin kiilakorot. Jostain syystä kiilakorot eivät ole minua koskaan sykähdyttäneet.
Nyt kävikin sitten jotenkin ihan hassusti; tilasin kolmet erilaiset kengät. Yhdet hylkäsin samantien edes sovittamatta. Olivat ihan erinäköiset, kuin tietokoneen ruudulta katsottuna. Toiset olivat nätit ja oikein tyylikkäät morsiamelle, mutta jokin niissä tökki. Ja sitten viimeiseki nämä Elvirat; ne sujahti jalkaan niin kivasti, oikean kokoiset, korko sopivat 4,5cm ja täydelliset hääpuvun helman kanssa. Menin ja ihastuin. Kuinka ollakaan! Hihhih! :)

Nyt minulla on hääkengät! Ihan on täysin erilaiset, kuin mitä alunperin suunnittelin ja mitä olivat edelliset kengät, mutta omalla tavallaan nämä ovat minulle juuri hyvät! Näyttäisi siis siltä, että tämä kenkäongelma on ratkaistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti