maanantai 11. helmikuuta 2013

Asiaa paperista

Häätouhut jatkuvat!
Kävin lauantaina kaverini H:n kanssa Sinellissä fiilistelemässä hää- ja juhlatapahtumassa. H on myös toistaiseksi vielä neiti, mutta hänkin on avioitumassa elokuussa. Minä lähdin muuten vain tutkailemaan Sinellin tarjontaa, H etsi ideaa kutsuihin ja ideoita löytyikin!
H sai ihanan kutsukortti-idean ja ostikin kaikki tarvikkeet niitä varten, minä sain ihastuttavan idean servettirenkaita varten ja tietenkin oli ihan pakko raottaa lompakkoa. No, onpahan Big Shot -koneelle tiedossa lisää käyttöä! Toivottavasti en ole hamstrannut liikaa askartelemista?! Hui!
Hihhih! Voi olla, että joudun pyytämään kaasoilta lisää askarteluapua... tirsk! ;)

Sinellissä käydessä, kuulin karmean asian... Lambin Pieniä suuria rakkaustarinoita -wc-paperi on jo loppunut monista kaupoista!! EIKÄ!!!
Ihailin kyseistä wc-paperia Wanhan sataman häämessuilla ja heti silloin päätin haluavani samaista paperia meidän häihin. Juu, toki vessapaperia on juhlatilassa ihan valmiinakin, mutta se Lambin paperi... se on vaan niin ihanaa ja sitä on pakko saada. Ainakin naisten vessaan. Miehiä ei ehkä samalla tavalla kiinnosta, mutta sitä on silti saatava. *ihanitseänikinnaurattaahuussipaperihössötys*Niinpä sitten oli pakko heti Sinellistä kotiuduttua kiirehtiä kauppaan. Hirmuinen mietintä, missä kaupassa sitä varmasti on, jos se kerran alkaa olemaan lopuillaan... limited edition... Niinpä sitten en mennyt perinteisesti Prismaan vaan pienempään K-kauppaan. Ilmeeni oli varmasti vähintään määrätietoinen, kun marssin ripein askelin suorinta reittiä paperihyllyjen luokse. Ja sitten hölmistynyt ilme; hylly oli tyhjä!!!!!! Pelkkä hintalappu hyllyn reunassa. EIKÄ!!! EI EI EI EI!
Pikainen pyörähdys, onko täällä papereita jossain muuallakin? Kiertelyä ja hämmästelyä mies reppana kannoillani... (juu, hän tosiaan oli mukanani!).
Hahahah ja sitten riemusta repeäminen! Etsimäni "rakkaus" -paperit olivatkin omassa kasassa. Tuli himohamstraaja -olo, kun ensin otin yhden, no jos varmuudeksi kaksi, mutta ehkä vielä kolmaskin paketti!


Meidän häävieraat siis saavat ainakin nauttia rakkaustarinoista by Lambi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti