torstai 7. helmikuuta 2013

Ideoiden hiontaa

Viime viikon sunnuntaina oli tässä lähettyvillä pienehkö hää- ja juhlatapahtuma Ohkolan nuorisoseuran järjestämänä. Tapahtuma järjestettiin nuorisoseurantalolla, jota itsekin ensi alkuun suunnittelimme mahdolliseksi juhlatilaksi.

Paikalla oli lähiympäristön yrittäjiä aina kukkakauppiaista, catering- ja vaateyrittäjiin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Tila ehkäpä oli tähän tapahtumaan liian ahdas. Muotishow aiheutti ihmisten kasaantumisen ja esti lähes täydellisesti liikkumisen mihinkään suuntaan. Tämän kokoiseen tilaan pitäisi ehkäpä järjestää vain yhden aiheen tapahtuma, esim. pelkkä häätapahtuma. Nyt joukossa esiteltiin kaikkiin mahdollisiin juhliin ideoita, esim. lastenjuhliin.

Ideoitakin kutenkin kiertelin etsimässä ja mm. Mäntsälän Helmililjan esillä olleista kukka-asetelmista näpsinkin seuraavia kuvia. Pahoittelut kuvanlaadusta, väentungoksessa ei jokaisesta kuvasta tullut täydellisen tarkkoja, vaikka Galaxy S3 -puhelimen kamera onkin kohtuullisen hyvä.
 Keltaisessa kimpussa olevat helmet ihastuttivat ja
samaa ideaa olenkin hieman työstänyt jo aiemmin.

 Vaikka orkideat ovat kauniita, on niissä jokin mutta. Aina huomaan katseeni kiinnittyvän kalloihin kerta toisensa jälkeen. Olisivatko ne minun morsiuskimpun kukkia?

Ilokseni esillä oli myös muutamia pöytäasetelmia, jotka kaikki olivat omalla tavallaan hurmaavia.

Joitakin ideoita siis tästäkin hää- ja juhlatapahtumasta tarttui matkaan. Kukkia olen pohtinut jo jonkun aikaa ja tiedän jo mistä ne aion tilata. Hyödynnän aiempaa kokemusta Mäntsälän Saaren kartanon puutarhalta, jossa toimii Keudan puutarhaoppilaitos. Sieltä olen tilannut useita kukka-asetelmia erilaisiin tilaisuuksiin, laatu on hyvää ja hinta edullinen. Sieltä tilattiin viime syyskuussa ystäväni häihin kukat ja ei voinut, kuin ihailla upeita kimppuja! Nyt vain pohtimaan, mikä on se minun morsiuskimppu, mitä ja miten?

P.S. Tulevana lauantaina 9.2. klo 9-16 on Variston Sinellissä Suuri hää- ja juhlatapahtuma, jonne ainakin minä aion lähteä tutkimaan tarjouksia ja oivia ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti