tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lupa hankkia kengät!

Millaisetkohan kengät olisivat hyvät hääpäiväksi? Olen kenkähullu; omistan ison määrän erilaisia kenkiä, mutta en omista valmiiksi häihin sopivia kenkiä. Nyt on siis ihan selkeästikin lupa hankkia uudet kengät. Hihihi, morsiuskengät!

Hmm... tämä onkin asia jota olen jo hieman pohdiskellut... tavallaan voisi olla hauskaa, että morsiuskengät olisivatkin totaalisen eriväriset kuin itse puku. Jotain sinistä? Häidemme teemavärit ovat melkein jo lyöty lukkoon (tummempi turkoosi/petrooli sekä lila/pinkki), joten olisiko teemaväri myös morsiuskenkieni väri? Tai että kenkäni sointuisivat kivasti yhteen morsiuskimppuni kanssa?
Kenkien tulee hyvän värin lisäksi olla myös hyvät jalassa. Korkoa pitää olla, mutta ei liikaa jotta jaksan samoilla kengillä kävellä koko päivän. Kärjestä en ole päässyt vielä varmuuteen, mutta todennäköisesti aavistuksen pyöreähkö, ei kuitenkaan täysin ballerinakärkinen. Kengässä saisi myöskin olla jokin kaunis yksityiskohta.

Teemaväreistä varmasti keskustellaan vielä, mutta tällä hetkellä ne vaikuttavat mieleisiltä ja muistuttavat minua riikinkukonsulasta. Siinäkö idea?

Brandos - Perfect Lily
Ihastuttava kenkämalli, pinta kankainen ja värjättävissä.
 
Kuvat ja kenkien somisteet www.etsy.com
... something blue...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti