lauantai 16. kesäkuuta 2012

Juhlapaikka löytyi!

Häiden viettopaikkaa on etsitty ja mietiskelty... miltä alueelta, minkä tyylinen, minkä kokoinen jne. Pohdintoja on ollut jos jonkunlaisia...

Etsimme nuorisoseurantaloa, seurojentaloa tai muuta vastaavanlaista paikkaa. Toki jokin ihana kartanokin kelpaisí kohtuu hintaan..
Haluamme paikan maaseudulta, koska olemme itsekin maalta kotoisin ja asumme nytkin lähes maalla. Paikan tulisi olla viihtyisä, mahdollisuus koristella ja siten laittaa kauniimmaksi, sinne pitää saada itse hankkia pitopalvelu ja viedä omat juomat. Parkkitilaa pitää olla riittävästi, ympäristön on oltava idyllinen. Juhlatilan on oltava myös tarpeeksi suuri n. 100 hengen häille, bändin pitää mahtua ja tanssilattialla tilaa, emmekä myöskään halua istua, kuin sillit purkissa.
Ei kai tässä nyt niin kamalan suuret vaatimukset ole?!


Eilen päätin alkaa soittelemaan joihinkin paikkoihin, joita olemme pohtineet mahdollisina hyvinä paikkoina.
Ilmeni että olemme myöhässä liikenteessä... eräskin havittelemamme nuorisoseurantalo on jo varattu juurikin meidän hääviikonloppuna. Niin oli kovin moni muukin paikka. Muutama paikka osoittautui myös liian pieneksi. EIH!! Mitäs nyt?!

Soitin vielä erääseen seurantaloon, ihan vain josko tärppäisi... mutta ei... muuten toiveemme saattaisi täyttyä, mutta valitsemamme ajankohta on jo varattu. EIVOIOLLA!! Kyllä se voi.
Uudelleen pöydän äärelle; vaihdetaanko hääpäivää? Miten me itseasiassa haluamme vihkiytyä nyt loppujen lopuksi? Toinen kuuluu kirkkoon ja toinen ei... voi ei ... menipäs vaikeeksi...
Puhelimessa ollut "mummo" oli ihastuttava ja ystävällinen ja jotenkin kuitenkin sovin sitten em. seurojentalolle tapaamisen tämän päivän aamulle. Menimme katsomaan paikka ja ah; ihanat maalaismaisemat, vanha puutalo keskellä peltoja, lähellä koskea. Voih... ME OTETAAN TÄMÄ!

Hetkinen... me varasimme sen. Kyllä. Me varasimme sen.
Ehkä varaamme myös lähettyvillä olevan kirkon? Tai toisen lähellä olevan kirkon, jos emme ensimmäistä vaihtoehtoa saa... ohhoh! Näin se meni ja tässä sitä ollaan ja hämmästellään. Me varasimme juhlapaikan tuosta noin vaan ja vaihdoimme päivämäärän viikkoa aiemmaksi.

Hihih, tämä on ihmeellinen fiilis! :) Me mennään naimisiin! <3
Tänneköhän me päädymme.... vai minne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti