sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Hääauto DONE, bändi DONE, valokuvaaja DONE

Ihanaa, saimme ensimmäisen häälahjamme loppu kesästä!
Serkkuni miehensä kanssa halusivat olla ajoissa liikenteessä ja tiedustelivat lahjatoiveita. Mahtaisiko meille kelvata hääkuljetuksen järjestäminen?

No tietenkin kelpaa!
Oliko sitten pieni etiäinen, koska päivää ennen serkkuni tapaamista, sanoin äidilleni että vanhempi avoauto voisi olla ihana hääauto. Enne tai ei, mutta tälläinen Buick electra meidän hääauto tulee olemaan. Wau!


Häätouhut ovat edistyneet myös bändin osalta.
Seikkailimme netissä tutkimassa bändien ja ohjelmatoimistojen sivustoja ja useita sähköposteja lähetimmekin. Kaikki ei vastanneet, osa oli varattu, osan hinta ei ollut meille sopiva.
Tutkailtuamme asiaa, päädyimme varaamaan The Love Supremes -bändin. Heidän musiikki on monipuolista ja meitä miellyttävää ja uskoisimme myös juhlaväen tykkäävän niin, että tanssilattia on käytössä koko illan. Lisäpisteitä bändille myös siitä, että yhtyeen laulaja Minja laittoi nopeasti sähköpostivastauksensa ja erityisen ystävällisesti. Selkeästikin ammattilaiset asialla!


Aiemmin kirjoittelinkin etsivämme valokuvaajaa ja törmänneemme kesällä harrastelijakuvaajaan Essi Flinkmaniin, joka on avaamassa studiota aivan kotimme naapuriin. Olimme nyt kuluneella viikolla yhteydessä Essiin ja tsädää; hänellä oli vielä yksi ainokainen ensi elokuun lauantai vapaana kalenterissa, ihan sattumalta juuri meidän hääpäivämme! Tietenkin tartuimme oitis kiinni tähän mahdollisuuteen ja varasimme hänet häidemme valokuvaajaksi.
Parin viikon kuluttua treffaamme hänen kanssaan ja suunnittelemme kuvausasioita tarkemmin. Mikä lienee sopiva tuntimäärä dokumentaariseen kuvaamiseen? Pohdimme myös soveltuuko hääpaikkamme läheisyydessä oleva pato/koski virallisten hääpotrettien kuvauspaikaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti