lauantai 8. syyskuuta 2012

Suunnitelmat etenevät

Hupsista keikkaa, on vierähtänyt pitkä aika viimeisimmästä blogimerkinnästä.
Kesä mennä rymisteli vauhdikkaasti töitä tehden ja siinä ohessa sairastellen. Meidän kesä oli em. lisäksi täynnä häitä; neljät häät, joista kaksissa toimin kaasona.
Urhoollisesti toimin kaasontehtävissä, järjestelin polttareita ja tietenkin juhlimme ystäviemme rakkauden täyttämiä häitä. Voisiko kesä enää olla ihanampi?!

Koska mielessämme on meidän omat ensi kesän häät, oli mielenkiintoista saada toimia kaasona ja nähdä sivustaseuraajana, miten häät järjestetään. Vinkkejä ropisi pilvin pimein!
Omien häidemme suunnitelmat etenevät pikku hiljaa; juhlapaikka ja kirkko on varattu jo ja nyt onkin mielessä catering, bändi ja valokuvaaja.

Kesällä eräässä paikallisessa tapahtumassa tapasimme harrastelijavalokuvaajan Essi Flinkmanin. Hän kertoi aloittelevansa omaa galleriaansa ja perustaneensa myös oman blogin Facebookiin. Hänen tyyli kuvata oli ihastuttava, silmää ja taitoa löytyy paljon! Olisiko hän meidän hääkuvaaja? Alustavasti kysyimmekin onko hän tehnyt hääkeikkoja ja erityisesti dokumentaarisessa mielessä. Me kovasti haluaisimme palkata kuvaajan, joka kuvaisi useamman tunnin ajan juhliamme ja toki kuvaisi myös meidän viralliset "potretit".

Em. pohdintojen lisäksi olen tilannut morsiuskenkäni, jotka jo aiemmin linkitinkin. Perfect Lily (Barandos) 8,5cm korkokengät ovat hyvän tuntuiset jalassa ja miellyttävät myös silmääni. I-H-A-N-A-T!!
Pohdinnan alla on kenkien tuunaus... koriste, värjäys?... Vai meneekö jo itsessään upeat kengät pilalle, jos niitä alkaa värjäämään tai muutoin tuunaamaan?

Tämän viikon torstaina postinkantaja toi odotetun paketin postilaatikkoomme; save the date -ilmoitukset saapuivat! Monen erilaisen pohdinnan jälkeen päädyimme tilaamaan Vistaprintiltä käyntikortin kokoiset magneetit, joissa on jouluntoivotus ja ilmoitus tulevista häistämme.
StD-ilmoitukseen päädyimme sen takia, että iso osa vieraistamme työskentelee vuorotyössä ja on aiheellista tietää tulevista juhlistamme. Nyt toivomme, ettei ideamme ole mennyt metsikköön magneetin suhteen, vaan ihmiset laittaisivat ilmoituksemme vaikkapa jääkaapinoveen muistutukseksi.
Vielä pitää hankkia sopivat kirjekuoret ja haalia osoitteet kasaan (huh, siinäpä hommaa!) ja sitten voimmekin joulun alla laittaa ilmoitusluontoiset jouluntoivotukset postiin!
Vielä en täällä julkaise kuvaa StD-ilmoituksestamme, jottei yllätyksemme täysin paljastuisi. Kuva siis myöhemmin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti