perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kutsukortti huumaa - askarrellako vai ei?

Hihiii, tänään kopsahti postilaatikoon ensimmäinen "hääjuttu"!

Tilasin toissapäivänä Now&Foreverin kutsukorteista mallikappaleita ja näköjään sain lisäksi ruoka- ja kahviservieteistä mallikappaleet painatuksilla. Ihastuttavia!
Innoissani selailin kuvastoa, laskeskelin hintoja yms. Ainakin päätin, että painetut servietit on pakko saada!

Kutsukortit ovat hinnoissaan, se on selvä. Ehdottomasti on siis suoritettava kilpailutusta! Ainakin Vistaprint mainostaa kovastikin ja näyttäisi hinnat olevan alhaisempia. Entä sitten tyyli ja laatu, millaista se on?
Mieleeni myös hiipi idea graafisen-/painoalan oppilaitoksista... saisiko jostakin esim. opiskelijatyönä tilattua kauniit ja valmiiksi painetut kutsukortit kirjekuorineen, miksi ei myös esim. paikkakortitkin? Hmm...

Toki pitänee myös miettiä kuinka paljon kuluisi aikaa askartelemalla itse. Mieheni ei ole askartelija, enkä itsekään liioin... ehkä kuitenkin rakkaat kaasot rientäisivät apuuni tarvittaessa. Itse tekeminenkään ei kuitenkaan ole ilmaista, se ilmeni jo toissa vuonna joulukortteja askarrellessa. Koristeet, pahvipohjat yms. maksaa kiitettävästi ja onhan myös siihen kuluvalla ajalla hintansa.

Suorastaan alkoi pohdituttaa asia... mietiskellään siis!

Ohessa http://www.nowandforever.fi/ -sivuilta kuvia.


2 kommenttia:

  1. Me päädyimme ehdottomasti teettämään kutsut ammattilaisella. Kutsumme teki Aino Nieminen ja niistä on kuvia blogissani kutsukortit-tunnisteen alla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Ystäväni kertoi myös teettäneensä ammattilaisella erinäiset häihin liittyvät "paperimateriaalit". Käyn ehdottomasti blogissasi tutkailemassa! :)

    VastaaPoista