sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Millainen morsiuspuku olisi se minun puku?

Taannoin kävin tutustumassa paikallisessa hääpukuliikkeessä morsiuspukutarjontaan... ahhh!! Kuinka ihania ne ovatkaan! Tuntui niin jännittävältä avata pukuliikkeen ovi, riisua kengät eteiseen, jättää takki ja laukku naulakkoon ja hipsiä sukkasillaan pehmeää mattoa pitkin pukujen äärelle sydän jopa hieman pampahdellen. Polvet suorastaan notkahteli nähdessäni ne ihanat, kauniit morsiuspuvut!

Miten voin osata valita niin monien erilaisten ihanuuksen joukosta juuri sen minun morsiuspuvun?
Pukuliikkeessä sain mitä ihaninta palvelua; myyjä auttoi minua katselemaan pukuja ja valitsemaan sovituskappaleita, kertoi millainen puku sopisi juuri minun vartalolleni ja kysyi toiveitani. Pukukopissa hän auttoi ja opasti pukeutumaan hääpukuihin ja arvioi sopivia kokoja.
Lopulta kävelin peilin eteen; elämäni ensimmäistä kertaa päälläni oli morsiuspuku! Olin sanaton, henkäisin vain ihastuksesta, kuten myös mukanani ollut kaaso. Ihana! Ihana ja ihana! Sovitin useita pukuja ja jokainen niistä oli upea, ihastuttava omalla tavallaan!

Onneksi hääpäivään on vielä reilusti aikaa! Ehdin etsiä morsiuspukuja, sovitella niitä ja lopulta löytää SEN hääpuvun.

Olen netissä surffaillut erilaisia morsiuspukuja etsien, kuten myös selaillut häälehtiä. Kokosin tähän muutaman mieleisen morsiuspuvun, jotka miellyttävät omaa silmääni ja ovat pääasiassa malliltaan samankaltaisia, joita sovitin pukuliikkeessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti