sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Unelmieni hääpuku

En ole täällä suuremmin hehkuttanut hääpuku -juttuja, mutta nyt viimeistään on aika ottaa asia esille. Kerrotaanpa siis hieman taustoja...
Kävin keväällä Järvenpäässä Pop-Wedding:ssä sovittamassa pukuja ja myös pikaisesti "silmäilemässä" Hyvinkäällä Leimulinessa. Myöhemmin kesällä ystäväni etsi häihinsä pukua ja kävimme Helsingissä Morsmaikun loppuunmyynnissä sovittamassa hääpukuja meille molemmille.

Pop-Weddingin valikoima oli ihastuttava ja palvelu hyvää. Menin liikkeeseen extemporee ilman ajanvarausta, mutta koska liikkeessä ei parhaillaan ollut muita asiakkaita, sain sovittaa pukuja. Täytyypä kehua, että myyjätär oli todella avulias ja ystävällinen, halusi selkeästikin auttaa löytämään unelmieni hääpuvun.


Alfred Angelo, Pop-WeddingAgnes, Pop-Wedding


Lilly, Pop-Wedding

Leimulinessakin tuli tosiaan käytyä, mutta koska en ollut varannut aikaa, en päässyt sovittaman pukuja. Toki myyjätär tarkista kalenterin ja totesi sen olevan sillä hetkellä tyhjä, mutta heidän periaatteisiin kuuluu ajanvaraus. Näin sitten en koskaan heidän pukuja sovittanut, toki sain pikapikaa vilkaista rekeillä roikkuvia valkeita unelmia. Jostain syystä, kuitenkaan en myöhemminkään heidän liikkeeseensä palannut... en kokenut saamaani palvelua kehuttavan hyväksi... Jos ajanvarauskalenteri on tyhjä, miksi ei voisi sovittaa pukuja?

Kesä alkoi ja niin myös Morsmaikun loppuunmyynti. Minä kiirehdin paikalle muiden morsianten tavoin ja sovitin kauniita pukuja. Pari pukua melkein säväytti minua... mutta silti se "tää on mun puku" -fiilis jäi uupumaan. Eräästä pitsisestä hääpuvusta jopa kirjattiin ylös mekon tiedot, jotka ovat tuossa pöydällä edelleen. Koskaan en pukua hankkinut, ei tuntunut sittenkään minun puvulta.

Sitten alkoi todellinen pukujen metsästys, surffailin jopa kiinalaisilla nettisivuilla etsimässä unelmieni pukua. Ja löysin pilvin pimein kauniita, ihania asuja ja todella jo harkitsin tilaamista netin kautta. Eräs ystäväni on tilannut pukunsa kiinasta ja se oli täydellinen, mittojen mukaan valmistettu hääpuku.
Joku kuitenkin jäi kaivelemaan mieltäni tässä asiassa... tilatako sittenkään?

Sitten päätin, että nyt saa jahkailu loppua! Minä haluan unelmieni puvun!
Lähdin äitini ja siskoni kanssa Tallinnaan, sieltäkin olin kuullut paljon hyvää muilta morsiamilta. Netin kautta hääpukuliikkeiden osoitteet ylös, laiva + hotelli varaukseen ja menoksi!
Eilen sitten seikkalin Tallinnassa ja onnistuin löytämään Anna-Bella nimisen hääpukuliikkeen. Tästä liikkeestä olin kuullut tutuilta ja nettifoorumeilta hyvää ja ajattelin itse katsastaa liikkeen tarjonnan.
WAU! Pienehkö, mutta erittäin siisti liike, kera ihanien, hyvin palvelevien myyjättärien!
Siitä se puvukujen sovitusrumba alkoi ja yks kaks olin kolmen puvun kanssa tekemässä päätöstä...
Lopulta, vielä uusintasovitusten jälkeen tiesin, että tämä on minun unelmieni puku!

Koko kuvaa puvusta en julkista, en ainakaan vielä, mutta pieniä "makupaloja" kyllä.


Hääpukuni on olkaimeton, A-linjainen ja lanteilta alkaa levenemään alas päin. Päällimmäisessä kankaassa on halkio jota koristaa ranskalainen pitsi ja käsinkirjaillut helmet. Halkion "välissä" helmassa on tylliä.


Tämä pitsinen helmikirjailu jatkuu koko helman halkion matkalta, sekä myöskin yläosasta miehusta on täynnä tätä pitsi-helmikirjailua. Miehustan ja helman välillä vyötäisiltä korsettimanen osio on ommeltu "ristikkäin"/lomittain, kuten kuvassa osittain näkyykin.

Nyt tekisi vain mieli jatkuvasti ihailla tätä pukua, se on vain niin kaunis.
I-HA-NA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti